UPDATE 20 JANUARI 2022:
Jammer genoeg steekt de Coronapandemie opnieuw een stok in de wielen. De omikron-variant van COVID-19 verspreidt zich razendsnel, waardoor allerlei carnavalsoptochten momenteel overal worden afgelast. Ook wij voelen de bui al hangen en vrezen ervoor dat onze DuwMee op 19 februari niet zal kunnen doorgaan in de gedaante die wij het liefste hebben. We hebben overwogen om nog eens uit te stellen naar later dit voorjaar, maar historisch gezien is de DuwMee altijd een gezellige winterwandeltocht geweest, en deze traditie zouden we graag behouden. Daarom hebben we uiteindelijk besloten om geen risico te nemen, en de DuwMee te verplaatsen naar 17 december 2022.

___________________________________________________

We duwen met z’n allen de mobiele school 32km vooruit in en rond Leuven om straatkinderen en de Mobile School-partners in de kijker te zetten. De wandeling zal door de huidige Corona-situatie niet kunnen doorgaan op de oorspronkelijke datum (18 december), maar niet getreurd; zaterdag 19 februari 2022 zal onze tocht wel doorgaan!

Wat kan jij doen als individu of bedrijf?

Verkoop je zelfgemaakte sjaals, koekjes of soep? Organiseer je een tombola, concert of zwemmarathon? 

Elke actie, klein of groot, heeft zijn impact op onze werking! De verzamelde euro’s investeren we in de ontwikkeling van straatkinderen via de werking van onze mobiele scholen. Meer nog, door je actie leren nog meer mensen onze organisatie kennen.

Inschrijven

Zin om samen met je collega’s, familie of vrienden mee te wandelen? Schrijf je dan snel in via www.duwmee.be. Bekijk ook zekeronze aankondiging!