Materiaal mondmaskers

Deze unieke herbruikbare Mobile School-mondmaskers bestaan uit twee lagen:

  • 1 filterende laag viscose met OEKO-Tex certificaat
  • 1 filterende laag polyester met OEKO-Tex certificaat.

De maskers zijn wasbaar op 90 graden en hebben touwtjes in plaats van elastieken. Dit zorgt ervoor dat je het masker beter kan afstellen op je gezicht. Daarenboven zorgen linten ervoor dat er steeds voldoende afstand blijft tussen je handen en gezicht en is het comfortabeler om te dragen. Elastieken zouden bovendien niet 100% virusvrij zijn na het wassen.

Hoe kan je ze bestellen?

De mondmaskers zijn verkrijgbaar in pakketjes van 5 stuks aan 35 euro via deze link. De levering gebeurt half juni bij jouw thuis via de post.

Wenst u een grotere oplage, bijvoorbeeld voor de medewerkers van uw bedrijf, of heeft u hieromtrent vragen/opmerkingen, dan kan u naast de online bestelling ook steeds een bericht sturen naar info@mobileschool.org.

BELANGRIJK!

Dit mondmasker is enkel voor privégebruik en dient niet voor medische doeleinden. Je masker moet na elk gebruik gewassen worden. Ook met het dragen van dit mondmasker dien rekening te houden met de basisvoorzorgsmaatregelen die van kracht zijn om het COVID-19 virus te stoppen.

  1. Blijf thuis, zeker als je ziek bent.
  2. Was vaak je handen met water en zeep.
  3. Hou minstens 1,5 meter afstand als je buiten bent.
  4. Beperk je fysieke sociale contacten.
  5. Draag een mondmasker op het openbaar vervoer en op drukke openbare plaatsen.

Alle informatie over COVID-19 en tips van de overheid om jezelf en anderen te beschermen kan je hier nalezen.

Hoe draag ik zo'n mondmasker?

Ben je zelf ziek of is iemand ziek in je woning? Ben je in de supermarkt of op een plaats met weinig luchtcirculatie? Behoor je tot een risicovolle groep? Dan kan een mondmasker nuttig zijn, als je het correct draagt.